Termenul de „alergie” a fost folosit ca mulți ani în urmă de Coombes și Gell și este descris ca „o reacție modificată la normă”.
Terapia cu biorezonanță Bicom are o istorie excelentă de eficacitate alergică de lungă durată în urma studiului științific al medicului pediatru doctor Peter Schumacher pe 200 de copii.
Din colecția lor de simptome care au fost cauzate de alergii. 83% au fost eliminați, 11% s-au îmbunătățit, demonstrând un succes general de 94%.
Alte studii efectuate în China au dus la un succes alergic mai dovedit științific, cu studii de peste 2.000 de pacienți. Aceste studii din 2004 au fost efectuate pe pacienți cu alergii legate de astm și eczeme, iar rezultatele tratamentului cu biorezonanța au fost excelente.
Testarea convențională a alergiilor este plină de inconsecvențe și de ceea ce este cunoscut sub numele de „fals pozitive”. Un test pozitiv de sânge va determina cu exactitate existența unei alergii și puteți fi siguri dacă acest test este pozitiv, sunteți cu siguranță alergic la acea componentă. Dar un test negativ nu exclude faptul că, dacă mănânci ceea ce suspectezi că îți provoacă durere, disconfort, oboseală sau simptome, nu reacționezi la asta.
Cheia pentru a găsi cauza sau declanșarea oricărei boli este istoria atentă, luând ca practicienii alternativi să aibă timp să întrebe fie verbal, cât și / sau detaliind cu atenție semnele și simptomele dumneavoastră.
Testarea patch-urilor și testarea „înțepării pinului” sunt considerate exacte pentru calendarul alergiilor la polen : polenul copacului – martie, aprilie. Polen de iarbă – din mai până în iulie, uneori până la sfârșitul lunii august. Polen de buruieni – de la sfârșitul lunii iulie până în octombrie, praf și câteva substanțe chimice.
Dar, în general, sunt foarte sărace pentru substanțele alimentare. IGg, IGe prin ELISA este de obicei considerat a fi corect pentru pacientul cu intoleranță alimentară, dar sunt alergiile cauza principală a reacției dumneavoastră?
Ce spune medic Stephen Allen:*
„După cei 18 ani de medicină alternativă și cei 12 ani cu teste alergice, consider acum că intoleranțele alimentare sunt secundare altor cauze la peste 75% dintre pacienți. De exemplu, intoleranța intestinală cauzată de alimente poate fi cauzată de bacterii, ciuperci sau paraziți. Candida este o cauză frecventă de intoleranță alimentară datorată pătrunderii ciupercii în peretele intestinal. O condiție similară este așa-numitul sindrom intestin permeabil. Acest lucru provoacă o reacție în sânge care tratează alimentele ca proteine străine. De aici reacția corpurilor la mâncare.
În timp ce aceste tipuri de intoleranțe sunt respinse de medicina convențională, cercetările se acumulează cu privire la reacțiile pe care le pot provoca creierului. În special creierul în creștere al copilului. Știrile recente confirmă efectele numerelor E și ale aditivilor ca fiind o cauză a hiperactivității la copiii vulnerabili. Dieta bogată în zahăr determină proliferarea Candidei, care determină copilul să sufere limite extreme și scăderi ulterioare ale zahărului din sânge care se corelează cu probleme de comportament irațional.
Testarea biorezonanței poate descoperi alimentele jignitoare, cauzele lor și poate elimina reacțiile lor atunci când sunt consumate, astfel încât alimentele pot fi consumate fără a stresa corpul.”
*http://www.stephenallen.org.uk/bioresonance-therapy/allergy-therapy/